Pentuja suunnitteilla 2022

Syksyn suunniteltu pentue ei valitettavasti tuottanut tulosta, joten yhdistelmä uusitaan Wildan seuraavasta juoksusta.
Pentuja siis toiveissa alkuvuodesta 2022.
 

BH Anna v Rhönfeuer "Wilda"
Lonkat A/A
Kyynärnivel 0/0
Välimuotoinen lanne-ristinikama LTV0 (normaali)
Selän spondyloosi SP0 (puhdas)
Kilpirauhastesti 12/20, terve
Näyttelystä EH
Luonnetesti +170p

Wilda on keskikokoinen, avoin ja touhukas 3-vuotias narttu. Se harrastaa emäntänsä kanssa aktiivisesti hakua ja jälkeä, aika näyttää yltääkö pari jossain vaiheessa kisoihin asti. Wilda on saksantuonti, sen isä Bero on saanut kansainvälisestä peltojälkikokeesta täydet 100 pistettä (IFH2), ja emä Ilsa kilpailee suojelussa (IGP1) ja peltojäljellä (IFH2).

Wilda on emäntänsä mukaan eloisa ja sopeutuvainen, harrastuksissa erittäin motivoitunut ja sillä on palo tehdä hommia. Wilda on metsätreeneissä omassa elementissään, se on tarmokas ja periksiantamaton ja se keskittyy hyvin annettuun tehtävään.

    PENTUJA

Gipstern Kaxer "Koda"
Lonkat A/A
Kyynärnivel 0/0
DM N/N
Silmät terveet
Kilpirauhastesti 12/20: terve
Luonnetesti +223p.

 

Koda on raamikas, erittäin itsevarma ja hyväntahtoinen 4-vuotias uros. Koda tulee hyvin tasaisesta Gipstern K-pentueesta, sen emän veli (FI KVA Gipstern Ifender) on moninkertainen hovawarttien PK- ja jälkimestari.

Koda on isäntänsä mukaan kotioloissa rauhallinen mutta tarpeentullen osaa myös näyttää kovuutensa, ja on heti valmis toimintaan. Koda on myös helposti motivoitavissa, se innostuu uusista asioista ja oppii nopeasti. Koda osaa käyttäytyä hienosti paikasta riippumatta ja on isäntänsä paras kaveri.

 

   

 

 

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä. Pennut saavat mukaansa pentukansion josta löytyy ruokinta- ja hoito-ohjeet, sekä ruokaa ja lelun. Järjestän ensimmäisen vuoden aikana pentutapaamisia, joihin toivottavasti jokainen pentu pääsee osallistumaan. Toivon että pentu kuvataan (lonkat ja kyynärät) n. puolentoista vuoden iässä sekä silmäpeilataan. Toivon myös, että koira luonnetestataan n.3-5 vuoden iässä.

Pennuista odotetaan vanhempiensa tavoin säänkestäviä lenkkikavereita, kotioloissa rauhallisia ja sopeutuvaisia, harrastuksissa innokkaita ja vauhdikkaita koiria joita ei tarvitse tekemiseen herätellä. Vanhempien luonnetestipisteet ovat rodun keskiarvoa korkeammat, joten ominaisuuksia riittää varmasti myös tavoitteelliseen treenaamiseen. Yhdistelmä on Suomen Hovawart ry:n jalostustoimikunnan hyväksymä.

 

Mikäli hovawart kiinnostaa ja sinulla on tarjota määrätietoinen, liikunnallinen ja aktiivinen koti hoffille,
otathan yhteyttä ja kerro itsestäsi lisää.

Joomla templates by a4joomla