Pentuja

 

 EI PENTUJA SUUNNITTEILLA

Mikäli Nerihoff's pentu kiinnostaa, laitathan viestiä ja kerro miksi hovawart kiinnostaa, ja millainen koti sinulla olisi tarjota pennulle.

 

Pennut luovutetaan rekisteröityinä, eläinlääkärin tarkastamina ja tunnistusmerkittyinä. Pennut saavat mukaansa pentukansion josta löytyy ruokinta- ja hoito-ohjeet, sekä ruokaa ja lelun. Järjestän ensimmäisen vuoden aikana pentutapaamisia, joihin toivottavasti jokainen pentu pääsee osallistumaan. Toivon että pentu kuvataan (lonkat ja kyynärät) n. puolentoista vuoden iässä sekä silmäpeilataan. Toivon myös, että koira luonnetestataan n.3-5 vuoden iässä.

Toivon, että hovawarttia miettivät selvittävät rodun käyttötarkoituksen ja pohtivat tarkkaan, onko heillä tarjota koiralle koti, missä se saa toteuttaa rodunomaisia tarpeitaan. Suosittelen myös ehdottomasti tutustumaan rotuun livenä!

Hovawart ei ole metsästyskoira, vinttikoira tai terrieri. Se on vahtiva palveluskoira, joten sillä on tiettyjä ominaisuuksia mitä esim. seurakoirilla ei ole. Palveluskoiria ovat myös suurnautserit, bokserit ja rottweilerit. Jos nämä eivät ole sellaisia rotuja mitä voisit kuvitella omistavasi, ja haluat että koira on helppo, vaivaton ja kaikkien kanssa toimeentuleva, niin ehkä sinun pitää vielä miettiä rotuvalintaa uudestaan.

 

Joomla templates by a4joomla